Het kan gebeuren dat je een bestaande gebruiker wilt aanpassen.

• Ga naar het tabblad 'Gebruikers'.
  • Klik op de naam van de gebruiker
  • In het daaropvolgende scherm kan je de aanpassingen doorvoeren.

Naast de standaardopties zoals naam, rol en taal zijn er ook nog 2 aanvullende opties die enkel beschikbaar zijn voor reeds bestaande gebruikers:

• Maak Inactief: wanneer een gebruiker geen toegang meer mag hebben tot Silverfin, kan je deze op inactief plaatsen. Alle gegevens die ooit werden toegevoegd door deze gebruiker worden wel behouden.
  • Ontvangstmail sturen: via deze manier ontvangt de gebruiker een email waarmee hij/zij een nieuw wachtwoord kan instellen.

Rechtsbovenaan het scherm kan je op eender welk moment de taal van de gebruiker aanpassen.

E-mailadres wijzigen?

Om het e-mailadres van een bestaande gebruiker aan te passen die je contact op te nemen met onze support medewerkers.

Dit is een actie die enkel een admin gebruiker kan uitvoeren. Als je deze rechten niet hebt, contacteer dan een admin gebruiker binnen jouw organisatie.