Mapping is de actie in Silverfin waarmee je ervoor zorgt dat je steeds op een uniform rekeningplan werkt. Silverfin vereist een standaard rekeningplan aangezien het op sjablonen draait en al die sjablonen (rapporten, toelichtingen, rekeningen) vereisen een standaard opdat ze kunnen werken.

Deze actie zorgt er voor dat je eenvoudig naar een synchronisatie met andere boekhoudsoftware kan wisselen, ook al wordt daarin een ander rekeningplan gebruikt of een dossier kan inlezen in Silverfin met een buitenlands rekeningsplan. Door middel van mapping zorg je ervoor dat in Silverfin de continuïteit en uniformiteit behouden blijft.

Wat leert u in deze masterclass?

- Het voorbereiden van een correcte mapping excel.

- Het inlezen van de mappinglijst in Silverfin.

- Wat een suffix is.

- Mapping activeren in een dossier.

- Mapping uitvoeren

Volg zeker ook masterclasses live! Data en inschrijvingen vindt u terug op https://www.silverfin.com/nl/masterclass