Sage50 is een on-premise sync, en vereist dus een installatie op de server door onze technische collega's. Om te kunnen syncen maken we gebruik van de backups van de dossiers. Om die reden is het best wel belangrijk dat je over recente backups beschikt zodat er zeker niets mist in je dossier. Bovendien moet de data die gerestoreerd wordt in een backup dan wel opgeslagen worden op de plaats die de Silverfin sync uitleest.

Standaard zal Sage50 namelijk een ander (lokaal) pad voorstellen:

Hier dient het pad te komen van de folder die de Silverfin sync uitleest. Doe je dit niet, dan zal de data van Sage50 op een plaats komen te staan die de Silverfin sync onmogelijk kan uitlezen. Indien je niet zeker bent waar dit moet zijn, dan stem je dit best even af met onze support. Wij kunnen je hierbij helpen.

Ook dien je de gebruikte credentials tijdens het restoratie proces in te geven bij het opzetten van de synchronisatie-gegevens; deze dienen dezelfde te zijn als deze waarbij de restoratie mee werd uitgevoerd:

Vul je hier niets in, dan wordt een standaard account genomen die toegang dient te hebben tot de Sage50-file.