Via de Pulse kan u bepaalde toelichtingen delen met uw klant waarbij u hen de mogelijkheid kan geven om voorstellen in te vullen in de template. Uiteraard stromen deze voorstellen niet automatisch door naar de templates zelf. De accountant zal de voorstellen kunnen weigeren of aanvaarden. Dit noemen we Interact.

Hoe werkt Interact?

Eerst moet u uw klant toegang geven om gegevens te kunnen invullen in een template.
Dit doet u door een to do te maken waarin u de klant met de @ vermeld.

Vervolgens zal de klant deze "to do" te zien krijgen in de Pulse.

De klant klikt op "bekijk in context" en zal daar verder gegevens kunnen aanvullen.
Vervolgens klikt hij op "voorstel indienen". Daarbij zal hij verplicht zijn een communicatiebericht terug te sturen om de accountant op de hoogte te brengen van zijn aanpassingen.

De accountant zal vervolgens hier melding van krijgen en in de template op "voorstel bekijken" kunnen klikken. Vervolgens zal hij de keuze hebben om het voorstel te aanvaarden, te vragen voor een wijziging of te weigeren.

Pas als de accountant het voorstel aanvaardt, zullen de ingevulde gegevens van de klant definitief in de template komen te staan.

Wat leer je in deze masterclass?

- Hoe een Pulse gebruiker aanmaken in Silverfin

- Hoe de klant toegang geven tot een bepaalde toelichting of rekening

- Het "bewerkbaar" maken van een toelichting of rekening

- Het voorstel van een klant bekijken.

Volg zeker ook masterclasses live! Data en inschrijvingen vind je terug op https://silverfin.com/nl-be/workshops