Waarom zou je je automatisch geconfigureerde synchronisatie opnieuw moeten verbinden?

In sommige situaties is de synchronisatie met het onderliggende boekhoudsysteem verloren gegaan en moet de authenticatie worden vernieuwd om je gegevens te kunnen blijven synchroniseren met Silverfin. Dit kan gebeuren als de rechten op toegang tot je gegevens per ongeluk zijn ingetrokken, of dat de verbinding ongeldig is geworden na een bepaalde tijd.

Je hoeft je geen zorgen te maken, je werk zal niet verloren gaan. Je hoeft alleen de verbinding te herstellen.

Spring onmiddellijk naar het juiste onderwerp:

Hoe kan ik mijn synchronisatie opnieuw verbinden?

Voor Xero, XeroTB, Quickbooks, E-conomic:

Stap 1. Klik op "dossier bewerken"

Selecteer de "sync" tab en klik daarna op "sync veranderen"

Stap 2. Kies de derde optie als alle gegevens in je synchronisatie zitten. Als de synchronisatie nu start met sync startdatum kies optie 1.

Stap 3. Selecteer dezelfde synchronisatie opnieuw. (e-conomic, Quickbooks, Xero, XeroTB)

Stap 4. Geef je gegevens voor het geselecteerde boekhoudsysteem in om de synchronisatie opnieuw in te stellen

Na het klikken op de "Bewaar wijzigingen" knop, word je doorgestuurd naar je boekhoudsysteem om in te loggen. Zodra je bent ingelogd, keer je terug naar Silverfin.

Voorbeeld aanmeldscherm Xero

Voor elke andere automatisch geconfigureerde synchronisatie

Stap 1: Ga naar de syncs pagina op kantoorniveau

Stap 2: Klik op de synchronisatie die je wenst opnieuw te verbinden. Bijvoorbeeld ExactOnline, SageBusinessCloudAccounting,...

Stap 3: Klik op de knop "Maak opnieuw verbinding"

Stap 4: Je wordt doorgestuurd naar de aanmeldpagina van het boekhoudpakket. Log in met de gebruiker waarmee je verbinding wilt maken. Als je meteen wordt doorgestuurd, betekent dit dat je al bent ingelogd in het boekhoudpakket. Wil je die gebruiker niet gebruiken? Log dan eerst uit in het boekhoudpakket en herhaal de stappen. Wanneer je het inlogscherm ziet, gebruik je het account waarmee de verbinding tot stand moet worden gebracht.

Screenshot: login pagina Exact Online

Stap 5: Je hebt je synchronisatie succesvol hersteld. Alle dossiers die verbonden zijn zullen nog steeds werken als de referenties binnen die login dezelfde zijn.