We hebben ons best gedaan om ervoor te zorgen dat in het geval van een synchronisatiefout, het bericht dat aan jou wordt weergegeven, begrijpelijk is en dat het duidelijk is welke actie er moet worden ondernomen. We hebben dit nu gedaan voor de meest voorkomende synchronisatiefouten en we hebben nu de foutmeldingen geopend zodat alle gebruikers ze kunnen bekijken.

De knop ' toon laatste sync error' verschijnt wanneer er een synchronisatiefout optreedt. Klik eenvoudig op de knop zoals hieronder aangegeven voor meer informatie.

Let op: als de foutmelding gevoelige informatie bevat, zoals API-sleutels, blijven deze alleen zichtbaar voor admin-gebruikers.

Als je niet zeker weet welke actie je moet ondernemen wanneer je een foutmelding ziet, neem dan contact op met ons support-team.