Een nieuwe verbinding opzetten met Twinfield kan gemakkelijk ingesteld worden door admin-gebruikers op kantoorniveau.

Ga naar het aanlogscherm en klik op het tabblad 'syncs':

Op het volgende scherm zie je de knop 'Nieuwe sync toevoegen':

Kies in de drop-down voor 'Link met Twinfield' en klik op 'connect':

Je wordt doorverwezen naar het aanlogscherm van Twinfield. Log hier in met een account die toegang heeft tot de dossiers die je wilt syncen. Dit zal je toelaten om een verbinding te maken met Silverfin.

Eens de verbinding gemaakt is kan je de dossiers syncen met Twinfield.