Het is mogelijk om een integratie te maken tussen Connective en Silverfin, om digitaal documenten te ondertekenen.

Contacteer Connective om de verbinding te maken. Dit moet langs hun kant geactiveerd worden.

https://connective.eu/products/esignatures/

Eens dit in orde is, kan je in Silverfin documenten ondertekenen. Ga hiervoor in je dossier naar het tabblad documenten en zoek het document op dat je wilt ondertekenen. Klik dan op 'Acties'. Je zal hier nu een nieuwe knop zien staan, namelijk 'Connective eSignatures':