*Geschatte tijdsbesteding: 1 uur
Hi,
Iets van “de laatste loodjes...”. Wees gerust, je bent bijna een volwaardige Silverfinner!

Inhoudstafel

Communicatie in Silverfin

Silverfin is hét platform om al jouw details, analyses en cijfers bij te houden. Communicatie in Silverfin is hierbij dan ook een MUST om toe te passen.

Waarom?

• Plaats alle dossierspecifieke informatie op 1 centrale plaats, namelijk de plaats van de afsluiting. Zo kan er geen belangrijke informatie over het hoofd worden gezien. Deze informatie is ook toegankelijk voor alle medewerkers in Silverfin.
  • Hoe vaak gebeurt het niet dat een dossier (tijdelijk) verandert van dossierbeheerder?
    Vaak blijft er belangrijke dossierinformatie hangen in een mailbox van de vorige dossierbeheerder, of op een apart document. Dan is alle informatie verdwenen. Centraliseer deze informatie via onze 'Communicatie'-mogelijkheden in Silverfin om dit probleem te vermijden.
  • Werk je graag met to do-lijstjes voor jezelf en jouw collega's? Dan zijn onze to do's in Silverfin zeker iets voor jou!

Bekijk de volgende Masterclass over de communicatie en schrijf in alle tot nu toe afgesloten dossiers jouw dossierkennis in een notitie in Silverfin.

Workflow Review

Het is een ‘read-only’ versie van alle gesterde rekeningen en toelichtingen in de gekozen workflow. Hierdoor kan je makkelijk een finale controle uitvoeren op een workflow.

De volgende zaken vind je zeker terug in de workflow review:

• Alle gesterde rekeningen en toelichtingen;
  • Alle communicatie in de workflow, (ook op on-gesterde rekeningen en toelichtingen)
  • Alle gemaakte correcties;
  • De mogelijkheid om 2 periodes met elkaar te vergelijken;
  • Pulse toegang geven;
  • Zichtbare review status op het dossier overzicht

De nadruk van deze functie ligt op het nakijken van de workflow door een ‘reviewer’.

Meerdere reviewers kunnen aangesteld worden.

Doordat de review binnen Silverfin gebeurt, vermijd je dat er communicatie verloren gaan. Je kan to-do’s en notities raadplegen en deze ook rechtstreeks toevoegen via de workflow review zelf.

Daarnaast kan je ook doorklikken op een toelichting of rekening om eventueel zelf aanpassingen te doen.

Je kan via Pulse toegang geven (bijvoorbeeld een auditor) tot de workflow review. Dit is een view-only versie. De pulse gebruiker kan opmerkingen toevoegen, vragen stellen en  2 periodes met elkaar vergelijken (wanneer hij toegang heeft tot beide periodes).

Ga de uitdaging aan om die post-its of apart Excel overzichten opzij te leggen en vul het aan in Silverfin!

Zoals je zal zien is er deze week slechts een kleine opdracht. We raden dan ook aan om ook deze week verder aan de slag te gaan met de geziene info van de vorige weken zodat je toch blijft dossiers afsluiten in Silverfin! Vergeet niet jouw collega's verder op te leiden.

Veel Succes!