Geschatte tijdsbesteding: 2 à 3 uur

Hi,

Proficiat! Je bent aangekomen bij je laatste week van het onboardingstraject in Silverfin. Als het goed is heb je alle voorgaande weken nu goed doorlopen en is het tijd om even stil te staan bij de laatste fase van dit traject, namelijk de Rapporten.

Inhoudstafel

Rapporten en grafieken in Silverfin

Wil jij ook je klant verrassen met een mooi rapportje in je bundel? Of eventueel met een mooie grafiek?
Binnen Silverfin zijn er veel standaardrapporten die jullie kunnen gaan gebruiken. Echter, wil je zelf een specifiek rapport maken, Bekijk dan zeker even onderstaande masterclasses.

Bijkomstig aan onze rapporten, kan je ook budgetten gaan opmaken in Silverfin.

Rapporten

Grafieken

Geef jouw klant een duidelijk beeld van zijn cijfers zonder zelf uren moeite te steken in het maken van een rapport of grafiek!

Facturatie

Ontdek onze billing portal waar jullie gemakkelijk de facturen kunnen raadplegen en details lezen zodat alles duidelijk is voor jullie.
Hieronder vinden jullie een masterclass waar alles over de billing portal uitgelegd wordt zodat jullie niet voor verassingen komen te staan.

Afronding van jouw onboarding in Silverfin

Proficiat! Je bent aan het einde gekomen van het onboardingstraject in Silverfin. We vatten nog even kort samen.
Na dit onboardingtraject:
  • kan ik de data sync & admin sync opzetten in een dossier.
  • kan ik een manuele upload doen in een dossier.
  • kan ik een dossier/gebruiker toevoegen in Silverfin.
  • heb ik verschillende toelichtingen & rekeningen verklaard in meerdere dossiers (samen met alle medewerkers van het kantoor).
  • heb ik doorgegeven aan mijn CSM welke toelichtingen en rekeningen standaard mogen 'gesterd' worden in mijn dossiers .
  • heb ik één of meerdere stijlen gecreëerd voor mijn dossiers.
  • ben ik erin geslaagd om de verslaggeving te gebruiken in meerdere dossiers.
  • weet ik wat communicatie is in Silverfin en heb ik dit toegepast in één of meerdere dossiers.
  • heb ik een rapport of grafiek aangemaakt.

Met deze kennis heb je een heel goeie basis op zak! Mocht je jouw Silverfinkennis verder willen uitbreiden, kan je dit verder bespreken met jouw CSM. Hou zeker ook onze workshops in de gaten. Vanuit Silverfin organiseren wij geregeld workshops omtrent verschillende topics. Deze worden aangekondigd via deze link, alsook in onze maandelijkse Tips & Tricks mailings, die naar alle key users verstuurd wordt.

Had je graag ook nog andere zaken in detail bekeken van Silverfin? Neem dan gerust even een kijkje onze uitgebreide Helpdesk.