Gebruikersrollen AdminPersoneel✗ Externe medewerker✗ Pulse gebruiker

AI Mapping helpt om je grootboekrekeningen in slechts een paar minuten tijd te mappen naar een gestandaardiseerd rekeningenstelsel. Deze initiële stap zorgt voor een nog vlotter en waar mogelijk volledig geautomatiseerd proces voor je werk in Silverfin. Zo kunnen tijdsintensieve en repetitieve taken sneller worden afgewerkt, waardoor je als accountant meer tijd creëert om nog dichter bij de klant te staan.

Basisprincipes

Klantenrekeningen worden ‘vertaald’ naar een uniform intern rekeningplan.

• Meerdere originele rekeningen kunnen toegewezen worden aan één categorie van het interne rekeningplan, dit blijven wel aparte rekeningen.
  • Rapporten en exports kunnen zowel met originele als gemapte rekeningnummers opgemaakt worden.

Enkele voordelen

• Makkelijke start voor nieuwe klanten en medewerkers
  • Eén manier van afsluiten en rapporteren.
  • Automatische invulling van rapporten en templates (bepaald op kantoorniveau).
    • Overal waar tags gebruikt worden.
    • Verworpen uitgaven, Jaarrekening.
  • Data wordt uniform en vergelijkbaar over dossiers heen.

Bekijk volgend Masterclass over AI mapping en leer hoe je ermee kan werken! Hiernaast verwijzen we ook graag naar het support artikel omtrent AI Mapping.