De Fintrax-module(s) die jullie gekozen hebben zijn nu geactiveerd in jullie omgeving, jullie kunnen dus van start gaan, proficiat!

Inhoudstafel

Eerste stap

Om de gewenste Fintrax-workflow te activeren in een dossier, dient u deze eerst toe te voegen in het dossier naar keuze.

Dit doe je door als volgt te werk te gaan:

• Ga naar het gewenste dossier (dubbelcheck of je zeker in de correcte periode aan het werken bent).
  • Klik op 'Voeg workflow toe'.
  • Kies de gewenste workflow.

Werking workflows Fintrax

Hoe gebruik je onze Fintrax-modules op de beste, meest efficiënte manier? Bekijk onderstaande masterclasses die stap voor stap uitleggen hoe alles werkt. Nadien kan je er simpelweg zelf mee aan de slag.

Liquiditeitstest

VZW

De verwerking van VZW's kan eveneens gebeuren in Silverfin via vier verschillende workflows. Normaliter zijn deze workflows reeds actief in jouw dossier indien je dit hebt meegegeven in de dossierlijst. Zie je deze VZW workflows nog niet in jouw dossier & heb je deze toch nog nodig, dan kan je deze steeds toevoegen via de knop ‘voeg workflow toe’

Let op: de VZW workflows zijn onderdeel van een betalende module. Indien één van deze workflows wordt geactiveerd in een dossier zal dit eveneens aangerekend worden in dat dossier.

Archiveren workflows

Eens je een bepaalde workflow afgerond hebt in een dossier en je die volgend jaar niet meer zal nodig hebben in dat zelfde dossier, archiveer je deze workflow best. Zo wordt deze het volgende jaar niet automatisch terug geactiveerd in hetzelfde dossier. Bekijk hier hoe je heel snel een workflow kunt archiveren.

Vragen?

Indien je nog verdere vragen zou hebben of meer informatie wenst over het combineren van bepaalde workflows, aarzel dan niet om Fintrax te contacteren via contact@fintrax.io of +32 499 99 82 09 (plaats jouw Silverfin Customer Success Manager in CC van jouw mail).

Veel succes!