Naast het kiezen van de inhoud van een stijl kan je ook de lay-out op verschillende manieren personaliseren. Helemaal onderaan vind je ook de optie terug om een stijl helemaal vanaf nul te gaan opbouwen.

Algemeen

Naam: de naam van de stijl

Taal: de taal waarin de stijl geëxporteerd wordt. Let wel hier moet je bij inhoud ook zelf de titels aanpassen, maar de achterliggende vertalingen gebeuren via deze optie automatisch.

Tip! Als je in de export nog onvertaalde tekst ziet verschijnen neem dan contact op met Support zodat zij deze aanpassingen kunnen doorvoeren.

Papierformaat: A4 of brief-formaat

Voorblad: .pdf bestand opladen met de lay-out van het gewenste voorblad

Titelblad: .pdf bestand opladen met de lay-out van het gewenste titelblad

Laatste pagina: .pdf bestand opladen met de lay-out van de gewenste laatste pagina

Header: foto-extensies bestand (.png, .jpeg, .jpg,...) opladen, pdf werkt hier niet. Hou de resolutie laag 72-96 om zo de export vlot te laten lopen.

Footer: foto-extensies bestand (.png, .jpeg, .jpg,...) opladen, pdf werkt hier niet. Hou de resolutie laag 72-96 om zo de export vlot te laten lopen. Voorblad: .pdf bestand opladen met de lay-out van het gewenste voorblad

Voettekst alignering: Links, midden of rechts.

Lay-out

Lettertype: hier kan je kiezen uit de verschillende voorgeselecteerde opties van Silverfin

Font size: Lettertype grootte

Tekstkleur in export: de kleur van de tekst in de export. Dit staat standaard op zwart maar kan aangepast worden door op de kleur te klikken en een #hex code in te vullen.

Marges: Hier kan je de verschillende marges versmallen of verbreden indien nodig.

Logo klant: In elk dossier heb je de mogelijkheid om bij dossier bewerken een logo toe te voegen. Deze instellingen regelen de weergave van dat logo op de voorpagina van jullie export. Hoe hoog/laag moet dit komen en waar o de horizontale as.

Paginanummer alignering: Waar komt het paginanummer te staan in de export.

Rapporten en grafieken

Titel en stijlen: kan aangepast worden naar de gewenste kleuren (#hex code), uitlijning, lettertype stijl en plaats

Grafiek kleuren: hier kan je de verschillende kleuren kiezen die je graag wilt zien terugkomen in de grafieken en rapporten.

Tekst in Liquid

De volgende instellingen vereisen kennis van Liquid. Contacteer support@silverfin.com als je niet vertrouwd bent met Liquid; veranderingen hier kunnen de exportstijl namelijk breken. Let hier zeker op voor je zelf aanpassingen doet. Als je niet zeker bent wat je exact moet doen, contacteer ons dan zeker met de nodige vragen zodat we jullie in de juiste richting kunnen wijzen.

Dit is een actie die enkel een admin gebruiker kan uitvoeren. Als je deze rechten niet hebt, contacteer dan een admin gebruiker binnen jouw organisatie.