Wat is Single Sign On en hoe kan het jou als gebruiker helpen?

SSO wordt gebruikt om het inloggen tussen meerdere platforms te vereenvoudigen. Dit betekent dat je als gebruiker maar één keer hoeft in te loggen met bepaalde inloggegevens en dat je met deze inloggegevens ook bij andere applicaties kunt inloggen.

Hoe kan ik dit instellen voor mijn kantoor?

Je moet ervoor zorgen dat jouw IT-afdeling contact opneemt met de Silverfin SSO-experts om dit op te zetten. Lees dit document voor meer informatie. Silverfin-Single-Sign-on.pdf

Wij kunnen dit opzetten voor :

1) Azure AD

2) Open ID connect

Neem gewoon contact op met jouw CSM en die zal erop toezien dat onze technische collega's in contact komen met jouw IT-beheerder

Hoe werkt het als het eenmaal is ingesteld?

Je kunt gewoon doorgaan met het toevoegen van een nieuwe gebruiker!

Let wel! Eens je SSO gebruikt om in te loggen, je omwille van veiligheidsredenen steeds met SSO moet inloggen in Silverfin. De gewone methode, via e-mailadres en wachtwoord, zal dan niet meer lukken.