In dit artikel kan je een handige masterclass terugvinden die de duidelijke verschillende aankaart over een dossiersjabloon, workflow en werkscherm.

Weet dat deze aanpassingen niet door eender welke gebruiker kan doorgevoerd worden. Deze masterclass is bestemd voor admin gebruikers. Admin gebruikers zullen in staat zijn om wijzigingen door te voeren op kantoorniveau, voor dossiersjablonen, workflows en werkschermen.

Het doel van deze masterclass is om optimaal gebruik te kunnen maken van de verschillende instellingen op kantoorniveau.