Silverfin kan een connectie leggen met Admin Pulse om zo de administratie data te synchroniseren.

Deze data wordt opgenomen in ons sjabloon "bedrijfsparameters" onder de categorie "documenten" in een dossier en worden ook gebruikt in de dossiergegevens, jaarrekening en de vennootschapsbelasting.

Let wel: Deze informatie wordt eenzijdig ingelezen via de synchronisatie vanuit jouw administratiepakket naar jouw dossier in Silverfin. Manuele aanpassingen in jouw Silverfin dossier zullen niet doorstromen naar Admin Pulse. Indien de data verschilt met Admin Pulse zal je bovenaan een gele balk te zien krijgen in het sjabloon "bedrijfsparameters" waarna je data terug kan updaten als je dat wenst.

Let ook op: eenmanszaken kunnen niet gesynct worden via AdminPulse. Het s niet mogelijk om de referentie voor dit soort dossiers op te halen.

Wat moet je doen om een connectie te maken met Admin Pulse?

1. Jullie kunnen de effectieve koppeling nu zelf leggen door naar de " sync" tab te gaan op kantoorniveau en te klikken op "voeg sync toe".

2. In de dropdown lijst zal je de optie Admin Pulse zien staan.

3. Als je vervolgens doorklikt, kom je op de login pagina van Admin Pulse terecht (als je op dat ogenblik niet ingelogd bent in admin pulse). Je logt in, dan wordt de koppeling gelegd en keer je terug naar Silverfin waarbij je een groene balk ziet verschijnen dat de koppeling gelukt is.

Nadien kan je de koppeling in de individuele dossiers leggen zoals je gewoon bent.

Indien je vragen of problemen zou hebben met de informatie die vanuit Admin Pulse in jouw dossier doorstroomt kan je altijd contact opnemen met onze Helpdesk.

Voor andere vragen over Admin Pulse: http://support.adminpulse.be.