Een Pulse-gebruiker kan standaard alle mappen/documenten onder het tabblad 'Documenten' zien. Als je dit niet wilt dan moet je ze expliciet markeren als 'privé'.

Individuele documenten kunnen niet privé worden gemaakt in Silverfin, maar mappen onder het tabblad 'Documenten' kunnen wel 'privé' gezet worden. Als je dus niet wenst dat documenten zichtbaar zijn voor jouw klant, moet je ze aan een map toevoegen en moet je ervoor zorgen dat die map privé is.

Onder het tabblad 'Documenten' in een specifiek dossier kan je alle documenten en mappen zien die al aanwezig zijn:

Een map herken je door het "map icoon". Als daar een rood oog met een streep door staat, wil dit zeggen dat het om een private map gaat.

Je kan losse documenten uiteraard verplaatsen naar een bepaalde map.
Dat gaat als volgt:

• Verplaatsen naar een bestaande map: Selecteer het selectievakje naast het document(en), klik op 'Acties' -> 'Verplaats' -> selecteer de relevante map en klik op 'verplaats'

• Verplaatsen naar een nieuwe map: Je volgt dezelfde stappen als hierboven. Echter je maakt eerst een nieuwe map aan.

Je klikt hiervoor op "acties" en dan "nieuwe map"

In de volgende stap kan je de nieuwe map privaat maken:

Een bestaande map kan je ook nog wijzigen van privaat naar publiek of omgekeerd. Hiervoor klik je in de betreffende map op: