In Silverfin kun je de zichtbaarheid van documenten voor Pulse-gebruikers (klanten) beheren door mappen openbaar of privé te maken. Openbare mappen stellen Pulse-gebruikers in staat om de documenten erin te zien, terwijl privé-mappen documenten  verborgen houden. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de instellingen kunt beheren om ervoor te zorgen dat de juiste documenten toegankelijk zijn.

Inhoudstafel

Belangrijke informatie

• Individuele documenten zijn standaard openbaar en zichtbaar voor Pulse-gebruikers.
  • Individuele documenten kunnen niet privé worden gemaakt.
  • Pulse-gebruikers hebben geen toegang tot de sectie 'Periodespecifieke documenten' op het tabblad Documenten.

Mappen identificeren

• Een rood oog met een streep erdoor betekent dat de map privé  en niet zichtbaar voor Pulse-gebruikers is.
  • Geen rood oogpictogram betekent dat de map of het document openbaar en zichtbaar voor Pulse-gebruikers is.

Hoe maak je een map privé?

Als je niet wilt dat documenten zichtbaar zijn voor je klant, moet je ze in een map plaatsen en ervoor zorgen dat die map privé is.

1. Klik op de naam van de map.
  2. Klik op de knop 'Acties' en selecteer 'Maak privaat'.

Dit zorgt ervoor dat de documenten verborgen blijven voor je eindklant.