Er is een nieuwe update van de toelichting Voordelen alle aard beschikbaar vanaf 01/08/2021.

In de toelichting zal je de volgende melding zien staan:

Als je dit aanvinkt kan je de nieuwe update gebruiken.

Er komen een aantal functionaliteiten bij en de layout wijzigt:

• De bestuurder kan nu geselecteerd worden uit een lijst (onder voorwaarde dat deze zijn opgenomen in de bedrijfsparameters) Wanneer je de bestuurder selecteert uit deze lijst wordt het adres automatisch ingevuld. Indien je een bestuurder wilt aanvullen die niet in de bedrijfsparameters staat, kan je 'andere' selecteren in de lijst en het adres manueel invullen.

• De voordelen die van toepassing zijn worden bovenaan aangevinkt zodat niet alle voordelen in de template worden opgenomen.
  • Voordeel voor elektriciteit en verwarming zijn opgesplitst tussen leidinggevenden en anderen.

• Voor zelf toegevoegde items kan het BTW-percentage aangegeven worden om de BTW te herzien/te betalen.

• Indien in een tussentijdse periode gewerkt wordt, worden de bedragen van het voordeel tot en met die periode berekend. Let er dus steeds op dat je in de juiste periode werkt!
  • Het overzicht komt bovenaan en door op de naam van de begunstigde te klikken ga je naar de berekeningen van die persoon.