Algemeen

In dit document staan alle wetenswaardigheden beschreven met betrekking tot de template Kantoorinfo.
image.pngZoals in de informatiebalk aangegeven worden de in deze template opgenomen waardes gebruikt als default-waardes binnen de vele andere templates.

Gebruik van deze template

Invullen van de gegevens

Alle velden in deze template kunnen naar keuze worden ingevuld. Er zijn geen verplichtingen opgenomen. Het is dus helemaal aan de gebruiker om te bepalen hoe deze template kan worden ingezet binnen de kantooromgeving.
Als de gegevens wel worden ingevuld zal het echter de efficiency verbeteren. Zo worden, onder andere, de gegevens van de ondertekende account ingevuld als een default waarde in de betreffende sectie van het accountantsrapport en de samenstelling/beoordelingsverklaring.

Minstens zo belangrijk is de mogelijkheid om op basis van de informatie binnen deze template allerlei insights te bouwen en hiermee nog meer inzicht en overzicht te creëren voor de hele kantooromgeving. Zie de paragraaf “Insights”.

Configuratie

Ieder afzonderlijk veld van deze template kan worden bepaald vanuit de configuratie. Zoals je weet werkt een veld vanuit de configuratie altijd voor alle dossiers in jouw omgeving. Waneer er meerdere administratieve medewerkers van toepassing zijn, kan je een lijst van mogelijkheden definiëren binnen de configuratie. De onderlinge opties worden gescheiden met een pipeline (“|”), zie ook de voorbeelden.

Lijst van mogelijkheden

• company_name_options
  • company_branch_options
  • company_street_options
  • company_postal_code_options
  • company_place_options
  • company_responsible_accountant_options
  • company_assistant_accountant_options
  • company_administrative_assistant_options
  • company_tax_specialist_options

Default-waarde

• company_name
  • company_branch
  • company_street
  • company_postal
  • company_place
  • company_responsible_accountant
  • company_assistant_accountant
  • company_administrative_assistant
  • company_tax_specialist

Voorbeeld

{% assign company_responsible_accountant_options = "Klaas|Piet|Henk" %}<br>{% assign company_responsible_accountant = "Klaas" %}<br><br>{% assign company_assistant_accountant_options = "John|Lily|Derek" %}<br>{% assign company_assistant_accountant = "John" %}<br>{% assign company_tax_specialist = "Sjoerd" %}

Reconciliatie

De velden binnen deze template zijn niet verplicht om in te vullen en derhalve is er geen reconciliatie vereiste geprogrammeerd. Er zal dus geen rode driehoek of groen bolletje verschijnen op de betreffende regel in de workflow.

Insights

Zoals eerder vermeld is het mogelijk om alle velden in deze template te gebruiken om allerlei overzichten en inzichten te verkrijgen.
image.pngGebruik de filteroptie “Toelichting data”, selecteer de template “Kantoorinfo” en selecteer het veld binnen deze template waarop geselecteerd moet worden.
Natuurlijk kunt u hierin allerlei combinaties in doorvoeren.

Extra informatie

Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt in de stijl van de jaarrekening om zo te voorkomen dat, wanneer er sprake is van meerdere vestigingen en de gegevens per vestiging onderdeel zijn van de export, er meerdere stijlen moeten worden opgezet.