Wanneer je manueel data hebt opgeladen, en toch een fout merkt, kan je deze overschrijven zonder dat je alle toelichtingen in Silverfin kwijt bent.

Belangrijk hierbij is dat je NIET gewoon de volledige periode verwijdert. Hiermee zal je wel alle toelichtingen kwijt zijn.

Om geen toelichtingen kwijt te spelen, dien je de periode te openen. Onder de knop "Acties" zal je 'Vervang boekhoudgegevens' zien staan. Wanneer je daarop klikt, kom je op het upload menu.

Wanneer je dossier automatisch synct, is dit niet van toepassing natuurlijk. Hierbij kan je de data eenvoudig vernieuwen door op de 'sync' bovenaan in de balk te klikken.