Bij het kopiëren van de details, kan je er ook voor kiezen om de gegevens van o.a. de bestuurders, aandeelhouders ... te kopiëren naar een andere periode.
Dit hoef je enkel uit te voeren als je geen koppeling hebt met een admin-pakket, of als je toch manuele aanpassingen uitvoert na de sync. Als je wel werkt met een synchronisatie met het admin-pakket zullen de gegevens in de bedrijfsparameters automatisch in elke periode ingevuld zijn.

Hoe kopieer je de informatie van de bedrijfsparameters?

1. Klik in het startscherm op "Acties". Kies dan voor 'kopieer sjabloon data'.

2. Selecteer uit welke periode je de data wil kopiëren. Opgelet, je moet ervoor zorgen dat je steeds in de periode zit naar waar je de data wenst te kopiëren.

3. Duid aan welke data je wil kopiëren. Dit kan data uit het volledige dossier zijn, niet enkel de verslagen.
Voor het kopiëren van de bedrijfsparameters, is het belangrijk om het volgende aan te vinken:

4. Klik onderaan op de groene knop 'kopieer naar(periode)'.

5. Daarna heb je in de bedrijfsparameters van de huidige periode een kopie staan van de geselecteerde periode.