Soms gebeurt het dat je een rekening niet kan terugvinden in het werkdossier, maar dat je deze wel kan vinden als je de sneltoets ctrl + j gebruikt. Hoe komt dit?

Het werkdossier is opgebouwd als een rapport. Dit heeft een bepaald rekeningbereik als standaard ingesteld. Als je rekeningen gebruikt die niet standaard in het rekeningbereik zitten, dan worden deze niet getoond in het werkdossier. Je kan dit wel aanpassen.

Ga op kantoor-niveau naar het workflow werkscherm dat je gebruikt in het dossier. Als je onze standaard workflow gebruikt heet dit 'Accounts'. Als je een custom workflow gebruikt kan dit ook anders heten, afhankelijk van de naam die jullie gekozen hebben.

Als je het werkflow werkscherm hebt geopend zie je dat dit er uit ziet als een rapport. In het panel bovenaan kan je het veld 'rekeningbereik' terugvinden:

Hier moet je de rekening aan toevoegen.

Vervolgens moet je de rekening ook een plaats geven in het werkdossier. Dit doe je door in het veld onder het panel de rekening toe te voegen op een plaats die jij hiervoor kiest.

Je kan de bestaande groepen behouden en het rekeningnummer dat eraan gekoppeld is aanpassen, of nieuwe groepen toevoegen.

Om een bestaande groep te bewerken klikt je op het pijltje dat verschijnt wanneer je met je cursor over de groep gaat:

Je krijgt dan deze pop-up te zien waar je het rekeningbereik kan aanpassen:

Als je een nieuwe groep wilt toevoegen, kan je dit doen door op 'nieuwe groep te klikken':

Deze kan je verslepen naar de plaats in het werkscherm waar je deze wilt zien verschijnen. Je krijgt ook hetzelfde pop-upscherm te zien waarin je de groep een naam kan geven en het rekeningbereik kan bepalen.

Vergeet niet om je wijzigingen op te slaan.

Dit is een actie die enkel een admin gebruiker kan uitvoeren. Als je deze rechten niet hebt, contacteer dan een admin gebruiker binnen jouw organisatie.