Wanneer je tot nu toe keek naar een dagboek-ID, was de onderliggende informatie voor de transactie niet direct zichtbaar. Dat was een beperking want zo waren de andere rekeningen die beïnvloed werden door dat specifieke dagboek-ID niet zichtbaar.

Met deze recentste update worden alle credit- en debetlijnen die met de transactie gelinkt zijn volledig uitgesplitst wanneer je op de transactie-ID klikt. Zo krijg je nu een vollediger beeld van de data waaruit die ene journaalpost is samengesteld.

Op dit moment werkt dit enkel voor synchronisaties waarbij we de externe transactie-ID binnen trekken en alle manuele dossiers. Als we die ID niet hebben, kunnen we deze optie niet weergeven.

We onderzoeken momenteel hoe we het kunnen invoeren en weergeven voor meer synchronisaties en we zullen dit geleidelijk aan uitrollen als en wanneer we kunnen, in de veronderstelling dat we die gegevens uit het boekhoudsysteem kunnen synchroniseren.