Dit artikel legt uit waarom bijlagen in uw exports mogelijk grotere marges hebben en biedt eenvoudige oplossingen om deze marges te verkleinen voor een nettere lay-out.

Inhoudstafel

Belangrijke informatie

• Bijlagen worden behandeld als afbeeldingen in plaats van tekst. Om ruimte te maken voor de header en footer van de export, wordt de bijlage verkleind, wat resulteert in extra marges.
  •  Het is niet mogelijk om deze marges volledig te verwijderen door de manier waarop bijlagen in de export worden behandeld.

Hoe marges van bijlagen in je exports te verkleinen

Verklein de marges van de exportstijl

Door de marges in de exportstijl te verlagen, worden de marges in de hele export, inclusief de bijlage, aangepast. Volg deze stappen om dit te doen:

1. Open de instellingen voor stijlen van het bundel dat je in het dossier gebruikt.
  2. Wijzig het relevante veld in de stijlinstellingen.
  3. Sla de wijzigingen op.
  4. Genereer de export in het bestand met het aangepaste stijl-pakket.

Pas de marges in het oorspronkelijke document aan

We raden deze benadering aan. Verklein de marges in het document voordat u het als bijlage toevoegt. Dit helpt om de grootte van de marges in de uiteindelijke export te minimaliseren.

Stijlinstellingen kunnen alleen worden aangepast door de admin gebruikers.