Proficiat met jullie opstart in Silverfin!

Jullie hebben onlangs een kick-off sessie gehad met jullie Customer Succes Manager bij Silverfin. Als alles goed gaat zouden alle key-users ondertussen een uitnodiging moeten gehad hebben in jullie mailbox om een account aan te maken in jullie Silverfin-omgeving. Mocht dat niet het geval zijn, check zeker even de Spam-inbox of contacteer jouw CSM.

Wens je nog extra medewerkers te betrekken in het onboardingstraject als key-user, laat dit ook even weten aan jouw CSM.

Zoals besproken tijdens de kick-off meeting bezorgen wij jullie een overzicht van de te ondernemen stappen om jullie opstart in goeie banen te leiden.

Inhoudstafel

Inschrijven in een “Get Started” workshop

Schrijf je hier in

Vervolledig de dossierlijst

Onderstaand document is een excel-template die jullie kunnen downloaden. In deze template kan je jullie dossiers ingeven. Van zodra deze ingevuld is, bezorg je deze aan jouw Customer Succes Manager om jullie dossiers in Silverfin op te laden.

Jullie welkomstpakket

Neem ter voorbereiding van jullie opstart in Silverfin alvast ons welkomstpakket door. Deze bevat alle basis informatie met een samenvatting van de verschillende modules en mogelijkheden in Silverfin.

Wat is Silverfin?

Introductie in de mogelijkheden van Silverfin

Wat vermeld ik best als ik een bericht stuur naar support?

Indien je een vraag hebt voor onze support-afdeling kan je steeds een mail sturen naar support@silverfin.com.
Om je zo goed mogelijk en efficiënt mogelijk te kunnen helpen, vragen we je om de volgende zaken te vermelden in je bericht:

• Over welk dossier gaat je vraag. Ook als het een algemene vraag is, geef je best een voorbeeld van een dossier mee, zodat we het zelf kunnen meevolgen.
  • Over welke toelichting/rekening/rapport/document gaat het.
  • Wat je momenteel ziet.
  • Wat je verwacht te zien.
  • Welke acties je hebt ondernomen.Voeg eventueel een screenshot toe om het probleem of je vraag te illustreren.
  • Indien je een vraag hebt over een export of xbrl, helpt het ons enorm als je het document toevoegt in bijlage.

Campus Silverfin doorlopen

Van zodra je ingelogd bent in jouw Silverfin omgeving, raden we jou aan om de Campus te doorlopen. Deze Click-Trough tool neemt je op een intuïtieve manier mee doorheen ons platform. Zo weet je meteen alle knoppen zitten en leer je de eerste stappen in Silverfin.

Inschrijven Silverfin nieuwsbrief

Alle nieuwigheden kunnen jullie in onze nieuwsbrief terugvinden. Heel belangrijk dat jullie zich inschrijven om zo mee te zijn met nieuwe modules en verbeteringen!

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief!

Jouw opstart in Silverfin

Een korte samenvatting van wat we deze week van jullie verwachten:

1. Inschrijven in een "Get Started" workshop.
  2.  Dossierlijst bezorgen aan jullie CSM. Silverfin Welkomstpakket doornemen.
  3. Campus Silverfin doorlopen.
  4. Inschrijven Tips & Tricks nieuwsbrief.

Van zodra deze eerste stappen vervolledigd zijn, gaan we van start met jullie 8-weken onboardingstraject in Silverfin. Tijdens het onboardingstraject zullen we jullie stapsgewijs wegwijs maken in Silverfin waarbij we elke week gaan focussen op een nieuw onderwerp.

Indien er in tussentijd vragen zijn, aarzel zeker niet om jouw CSM te contacteren.

Veel succes!