Indien je een vraag hebt voor support, kan je ons steeds een bericht sturen via support@silverfin.com.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, en zo weinig mogelijk over en weer te mailen, vragen we je om de volgende zaken te vermelden in je bericht:

• over welk dossier het gaat. Ook als het een algemene vraag is, geef je best een voorbeeld van een dossier mee, zodat we dit zelf kunnen bekijken.
  • over welke toelichting/rekening/rapport/document het gaat
  • wat je momenteel ziet
  • wat je verwacht te zien
  • welke acties je hebt ondernomen

Voeg eventueel een screenshot toe om het probleem te illustreren. Indien je een vraag hebt over een export of xbrl, helpt het ons enorm als je het document ook toevoegt in bijlage.

Synchronisatie probleem?

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, en zo weinig mogelijk over en weer te mailen, vragen we je om antwoorden op onderstaande vragen te vermelden in je bericht over het synchronisatieprobleem.

• Zie ik een rode balk "Contacteer support" of zie ik een oranje balk "Wachten op server"?
  • Heb ik dit voor in 1 dossier of in meerdere dossiers?
  • Is er onlangs een migratie/update geweest van de server?
  • Hebben mijn collega's ook last van dit probleem?
  • Of je de synchronisatiereferentie reeds hebt gecontroleerd (vaak is dit het dossiernummer of de naam van het dossier op de server)

Als we over deze info beschikken, proberen we je zo snel mogelijk verder helpen.