GebruikersrollenAdmin

✗ Personeel

✗ Externe medewerker

✗ Pulse gebruiker

Het is belangrijk om de verschillen tussen een Pulse-gebruiker en een externe medewerker in Silverfin te begrijpen om de samenwerking en toegang binnen je team te optimaliseren. Dit artikel beschrijft de belangrijkste onderscheidende kenmerken en functionaliteiten van elk gebruikers type om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Inhoudstafel

Pulse-gebruiker vs. Externe medewerker

Pulse-gebruiker

• Toegangsniveau: Beperkt
  • Aanpassing: De omvang van de toegang wordt bepaald door de accountant. Pulse-gebruikers kunnen bijvoorbeeld rapporten raadplegen, voorstellen indienen voor aanpassingen of communiceren.
  • Ideaal voor: Klanten of partners die beperkte toegang tot specifieke delen van het dossier nodig hebben.

Externe medewerker

• Toegangsniveau: Volledige toegang tot het dossier, behalve interne communicatie.
    • Weergave: Externe medewerkers zien dezelfde interface als accountants, behalve de interne communicatie waarin ze niet expliciet worden genoemd.
    • Mogelijkheden: Kan templates invullen, rapporten maken en documenten aanvullen.
  • Speciale functies:
    • Bundles/Exports: Externe medewerkers kunnen bundels/exports genereren als een admin-gebruiker deze functionaliteit aanvraagt bij de Customer Success manager.

Doel van een externe medewerker

De rol van een externe medewerker is voornamelijk ontworpen voor interne boekhouders die uitgebreide toegang tot het dossier nodig hebben om de nodige voorbereidingen te treffen. In plaats van een directe licentie van Silverfin te verkrijgen, krijgt de interne boekhouder toegang via de accountant, die als tussenpersoon fungeert.

• Kosten: Er is een extra jaarlijkse vergoeding per gebruiker per dossier voor deze sublicentie. Voor meer details kun je contact opnemen met je customer success manager.

Samenvatting

• Pulse-gebruiker: Beste voor beperkte, aanpasbare toegang. Ideaal voor klanten of partners die beperkte interactie met het dossier nodig hebben.
  • Externe medewerker: Beste voor volledige toegang tot het dossier, minus interne communicatie. Ideaal voor interne boekhouders die uitgebreide toegang tot het dossier nodig hebben via een accountant.

Voor verdere informatie of om specifieke functionaliteiten te activeren, neem contact op met je customer success manager.