Jouw klant doet zelf de boekhouding en je wenst de afsluit te doen in Silverfin.

Hoe kan je dit dossier in Silverfin krijgen?

Enerzijds kan je deze data manueel importeren (1), anderzijds kan voor sommige boekhoudpakketten de data gesynchroniseerd worden (2).

1. Manueel: je kan uit eender welk pakket data exporteren in Excel en die manueel opladen in Silverfin.

2. Synchronisatie: komt de data uit ExactOnline, Yuki of Octopus? Dan kan er een gratis koppeling gelegd worden met de boekhouding van de externe klant.
Voor Octopus bezorg je onze support de gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens zetten zij de nieuwe koppeling op.
Voor ExactOnline en Yuki kunnen jullie de volgende stappen volgen om zelf de koppeling te leggen.
Op de startpagina van Silverfin ga je naar Integraties:

ac2b8edf92deb7651c1c9f2a8fe3c98d.pngVervolgens klikt u op integratie toevoegen:cba300520cb6d8e632ec6b5975c6b5bb.pngJe selecteert het gewenste online boekhoudpakket waarmee je een koppeling wenst te leggen. Vervolgens volg je de uitleg van het boekhoudpakket verder.

Staat er reeds een sync op, dan kan je gewoon koppelen zoals je met je eigen dossier synchroniseert.

Voor het verder gebruik van de externe dossiers kan je op dezelfde manier te werk gaan als voor een intern dossier. Daarbij kan je correcties doorvoeren in Silverfin, welke uiteraard géén invloed hebben op de originele boekhouding, maar waardoor je wel een resultaat na diverse boekingen kan verkrijgen.