Zoals bij alle sjablonen, kan je ook correcties kopiëren naar een andere periode. Hier kan je vinden hoe!

Stap 1: Ga naar de periode waarin je de correctie wilt kopiëren en ga naar het tabblad 'Correcties'

Stap 2: Klik op 'Acties' -> 'Kopieer correcties'

Step 3: Selecteer de periode van waar je de correcties wilt kopiëren

Let op: De selectie geeft alleen de optie van periode(s) waarin eerder aanpassingen zijn geboekt.

Stap 4: Selecteer de correcties die je wilt kopiëren

Er zijn twee opties om dit te doen:

1) Selecteer per categorie - intern of extern

2) Selecteer de relevante correcties manueel

Eens geselecteerd, klik op 'Kopieer correcties' en klaar is Kees!