Binnen Silverfin heb he de mogelijkheid om een dossier algemeen toegankelijk te maken. Dit houdt in dat iedereen die werd toegevoegd als gebruiker dit dossier kan raadplegen.

Een tweede mogelijkheid bestaat er in om een dossier privaat te maken. Op deze manier kan je eenvoudig aangeven dat slechts enkele gebruikers toegang mogen krijgen.

Om dit aan te passen, zoek je eerst het dossier op. Vervolgens klik je op 'Dossier bewerken'. Binnen de dossiergegevens ga je naar 'Gebruikers'. Door de optie 'Alle medewerkers met toegang tot meerdere dossiers' af te vinken, zet je een dossier privaat.

Wanneer je dan terugkeert naar het dossieroverzicht op kantoorniveau, zal er naast het desbetreffende dossier een 'schild' icoontje staan. Daaraan kan je snel zien welke dossiers privaat staan.

Om gebruikers nadien toegang te geven, ga je op dezelfde manier te werk, maar voeg je hen toe als medewerker (personeel), externe medewerker of Pulse gebruiker. Een medewerker/personeelslid kan actief werken in het dossier, een externe medewerker zal actief kunnen werken in een dossier, maar geen interne communicatie kunnen zien, een Pulse gebruiker kan de Pulse pagina bekijken voor de opengestelde periodes in alleen-lezen vorm. De Pulse gebruiker kan dus geen eigen aanpassingen doen.