We hebben wat gebruikersonderzoek gedaan en waren verbaasd toen we ontdekten dat de review van een Silverfin dossier vaak buiten Silverfin plaatsvond op ... je raadt het nooit ... papier! De achterliggende reden bleek Silverfin zelf te zijn: te ingewikkeld om een efficiënte review te doen, er moest te veel geklikt worden en het systeem is te complex.

Hier bij Silverfin zijn er twee van de vele dingen die we belangrijk vinden; bomen en een slimme manieren van werken. Maar wat we hoorden, hielp geen van beide.

Dus we hebben inspiratie gehaald uit de reviews die jullie op papier doen. Onze product-ontwikkelaars geven reviewers vanaf nu een eigen pagina waarop de workflow review kan gebeuren. We focussen ons hierbij op de reviewer en niet persé op de gebruiker die de workflow voorbereidt. Dit alles vindt plaats hier, in Silverfin (ja, op het internet!).

Wat is de workflow review?

Ons uiteindelijke doel is dat je dit scherm nooit hoeft te verlaten om je review te doen en dat het uiterst intuïtief te gebruiken moet zijn (net als die vertrouwde oude pen en papier).

Op dit moment kan je in de workflow review gemakkelijk door een “read-only” versie van alle toelichtingen in een bepaalde workflow scrollen. Je zal volgende zaken terugvinden de workflow review:

• De toelichtingen die in de workflow werden voorzien van een ster.
  • Alle communicatie ongeacht of een toelichting/rekening werd voorzien van een ster.
  • De gemaakte correcties.

Ontdek hier hoe de nieuwe workflow werkt!

Wat wordt de workflow review nog?

Dit nieuwe scherm is nog maar het begin van geweldige dingen die er aan zitten te komen. We hebben al veel spannende dingen gepland om de workflow review de komende maanden te verbeteren:

• Mogelijkheid om in-context communicatie toe te voegen, zoals je nu reeds kan doen in de toelichtingen/rekeningen
  • Een extra review functionaliteit. Je zal op een knop kunnen klikken om een toelichting/rekening als beoordeeld te markeren (samen met een auditlog van de review)
  • Meer structuur/navigatie toevoegen aan dit scherm

De werking & de voordelen ontdek je ook tijdens deze Masterclass

Wat kan de workflow review nog worden?

Belangrijk is dat aangezien dit een gloednieuwe functionaliteit is, we nog veel moeten leren over hoe je een review van een dossier uitvoert, dus we zijn benieuwd naar je feedback. Je kan deze mailen naar support@silverfin.com..

Deze video toont hoe je de workflow review kunt delen via de Pulse met jouw klant of externe auditor.