Dus je wachtwoord is niet het wachtwoord dat je het laatst hebt onthouden ... de naam van je hond / kind / man / vrouw met het jaar waarin je bent geboren??!!

Hier lees je hoe je weer aan de slag kan:

Optie A:
Kies wanneer je maar wilt een nieuw wachtwoord door op het inlogscherm op ‘Wachtwoord vergeten?’ te klikken.
Je ontvangt een e-mail waarin je wordt uitgenodigd om een nieuw wachtwoord in te voeren.

Wanneer al het andere faalt:
Vraag je Admin om hulp! Een beheerder moet de welkomstmail opnieuw naar je sturen, zodat je een nieuw wachtwoord kunt invoeren.
1. Op de landingspagina van het bedrijf moeten ze op het tabblad 'Gebruikers' klikken en je profiel zoeken.

2. Ze zullen dan de 'Ontvangstmail' versturen: