In dit artikel vind je een handig overzicht van alle boekhoudpakketten die synchroniseren met Silverfin.

Inhoudstafel

We maken een onderscheid tussen data-pakketten en administratieve pakketten, die verder zijn onderverdeeld in online syncs en on-premise syncs. Online syncs zijn pakketten die via de cloud functioneren, terwijl on-premise syncs data opslaan op een lokale server. De manier waarop we verbinding maken met deze verschillende soorten pakketten verschilt aanzienlijk.

Online/cloud

Online pakketten staan in de cloud en kunnen worden verbonden met Silverfin via een gebruiker van jullie kantoor die toegang heeft tot de dossiers dat je wilt synchroniseren. Het opzetten van een cloudpakket is gratis. De meest voorkomende online syncs vind je terug in onze knowledge base. Voor verdere vragen kun je Silverfin Support of jullie Customer Success Manager (CSM) contacteren.

On-premise

Om verbinding te maken met een on-premise pakket, moet er een syncing service op jullie server worden geïnstalleerd. Hiervoor hebben we de contactgegevens van jullie IT-partner nodig, zodat zij ons toegang kunnen geven. Je kunt deze gegevens doorgeven aan je CSM, die je ook kan informeren over de kosten van de synchronisatie.

SDK

Een SDK-sync is een type on-premise sync. De SDK-sync van Silverfin kan exportbestanden uitlezen en synchroniseren met Silverfin, die aangemaakt moeten worden via het pakket zelf. Voor SDK-syncs is ook een installatie op de server vereist. Als je verbinding wilt maken met een dergelijk pakket, geef dan ook de contactgegevens van je IT-partner door aan je CSM.

Overzicht synchronisaties

SynchronisatieOnlineOn PremiseSDK
Accowinx
Admin Consultx
Admin Pulsex
Adsolutx
Adsolut Admin/Kantoorbeheerx
AFASx
BoCountx
BoCount2009x
Business Central  (Dynamics 365 BoCount Extension Required - Belgium only)x

Briljantx
Cegid Expert - FR
x
Centraal Dossierbeheer (CDB ) x
ConXion
x
Companies House (clients information)x

DiaClientx
E-conomicx
ExactOnlinex
ExpertM
x
Fidmanagerx
Finance Illicosoft
x
Kluwer Officex
Octopusx
Odooxx*
ORASx
Papyrusx
Pingwinx
Popsy / Allegro Windows pro x
ProAcc
x
PYAx
Quickbooksx
Sage Business Cloud Accountingx
SageBobx
SAPB1 (SAP business one)x
SwingCountx
Template Sobecx
TopAccountx
Twinfieldx
Unit4 Multiverse
x
Venice
x
Vero Countx
WinAuditor

x
Winbooksx
WinbooksonWebx
Wingsx
WingsOnlinex
Xerox
Yukix
Zensoft Optimum

x

Odoo On-Premise is mogelijk, maar wordt in de configuratie van Silverfin beschouwd als een online synchronisatie. Hier is geen extra syncservice voor nodig, in tegenstelling tot andere on-premise synchronisaties.