Je kan manueel gegevens inlezen in een vorige periode door de volgende stappen te volgen:

• Indien er een actieve sync is in het dossier dan zal je die eerst moeten uitschakelen
    • Dit kan je via de knop " dossier bewerken" onder het tabblad sync uitzetten.
    • Sync veranderen en dan kan je "van huidige automatische synchronisatie naar manueel opladen" kiezen.
  • PG_Koninck__Peeters_Govers__-_Silverfin.jpgHierna kan je manueel gegevens inlezen in de voorgaande periode.
    • Dit kan je doen door op de hoofdpagina in het dossier op de knop  'voeg een nieuwe periode toe' te klikken
    • dan kies je voor 'bestand uploaden'. Maar informatie hierover kan je vinden in het artikel 'manueel data opladen'.

Van zodra de cijfers ingelezen zijn kan je de sync terug aanzetten in het dossier via het tabblad "sync"

• waar je volgende optie kan kiezen:
    Demodossier__Maaike_Leeman_-_demo__-_Silverfin.jpgLet hierbij op dat je de juiste datum neemt, anders worden de net-ingeladen cijfers overschreven door de synchronisatie!