Er zijn twee manieren om snel een dossier te vinden in Silverfin, afhankelijk van waar je je bevindt.

1. Op de kantoor-overzicht pagina. Dit is de pagina die je ziet nadat je bent ingelogd, of wanneer je in de linker-bovenhoek op het logo klikt.

Afhankelijk van tot hoeveel dossiers je toegang hebt in Silverfin, zal je de individuele dossiers kunnen zien, ofwel een zoek-balk

• Lijst met klanten: klik op de naam van het dossier dat je wil openen
  • Zoek-balk: typ de eerste letters van het dossier dat je zoekt, en je opties zullen verschijnen

2. Control/Command J

Deze shortcut zal je beste vriend worden! De 'j' staat voor 'jump'.

• Deze functie staat je toe om naar alle dossiers te zoeken waar je toegang toe hebt. Je kan op deze manier ook naar toelichtingen en rekeningen in het dossier zoeken.
  • Om het even waar je bent in Silverfin, typ 'command' + 'j' (voor Apple), of 'ctrl' + 'j' (voor alle anderen) in op je toetsenbord, en je ziet deze zoek-balk verschijnen: