Er zijn twee manieren om snel een dossier te vinden in Silverfin, afhankelijk van waar je je bevindt:

1. Op de kantoor-overzichtpagina.

Dit is de pagina die je ziet nadat je bent ingelogd, of wanneer je in de linkerbovenhoek op het logo klikt.

Afhankelijk van tot hoeveel dossiers je toegang hebt in Silverfin, zal je de individuele dossiers kunnen zien, ofwel een zoekbalk.

Lijst met klanten: klik op de naam van het dossier dat je wil openen.

Zoekbalk: typ de eerste letters van het dossier dat je zoekt, en je opties zullen verschijnen.

2. Control + J (Windows) of Command + J (Mac)

Deze shortcut zal je beste vriend worden! De 'j' staat voor 'jump'.

Deze functie staat je toe om naar alle dossiers te zoeken waar je toegang toe hebt. Je kan op deze manier ook naar toelichtingen en rekeningen in het dossier zoeken.

Om het even waar je bent in Silverfin, typ 'command + j' (voor Mac), of 'ctrl + j' (voor Windows) in op je toetsenbord, en je ziet deze zoekbalk verschijnen: