Dit pakket bevat de liquiditeits- en balans test die vereist is voor het uitgeven van winstverdeling volgens de nieuwe vennootschapswet

Sjablonen in deze bundel zijn:
Hypothese
P&L
Balanstest
Liquiditeitstest
Beheersverslag

Let wel dit is wel betalend!

Voor meer informatie: www.fintrax.io

Win tijd, behoud controle en maak gebruik van een solide methodologie voor de bepaling van de wettelijk vereiste balans- en liquiditeitstest die Fintrax aanbiedt!

Hoe deze werkt? Dat kom je te weten in deze Masterclass!

In het onderstaande filmpje krijg je meer informatie over de instellingen die je kan wijzigen als admin-gebruiker: