Deze functie wordt momenteel gebouwd. Het wordt binnenkort uitgerold. Houd onze Changelog in de gaten!

Waarom moet ik Two-factor authentication gebruiken?

Om de beveiliging te verbeteren, vereist uw bedrijf dat je Two-factor authentication instelt voor jouw Silverfin-account. Two-factor authentication wordt niet ingeschakeld voor gebruikers die al SSO gebruiken.

Hoe kan ik Two-factor authentication opzetten voor mijn omgeving?

Eenmaal ingeschakeld op bedrijfsniveau door jouw beheerder, krijgt elke gebruiker een melding wanneer hij inlogt om Two-factor authentication in te stellen. Je kan het één keer overslaan, maar je moet het de volgende keer dat je inlogt opnieuw instellen.

Nadat Two-factor authentication is ingesteld, wordt er na 30 dagen opnieuw om jouw verificatiecode gevraagd.

Met welke apps kan ik Two-factor authentication opzetten?

Hier zijn een paar opties voor authenticatie-apps van derden die je kunt gebruiken om Two-factor authentication in te stellen:

1. Google Authenticator voor IOS of Android (mobile app)

2. WinAuth (desktop app)