Als admin gebruiker ben je in de mogelijkheid een bestaande gebruiker te gaan aanpassen. Dit doe je makkelijk via het tabje 'Gebruikers' op kantoorniveau. Je klikt vervolgens op de naam van de betreffende gebruiker om instellingen van deze gebruiker aan te passen.

Naast de standaard opties zoals naam, rol en taal zijn er ook nog 2 aanvullende opties die enkel beschikbaar zijn voor reeds bestaande gebruikers:

• Maak Inactief: Indien een gebruiker geen toegang meer moet krijgen tot Silverfin, kan je deze op inactief plaatsen. Alle gegevens die ooit werden toegevoegd door deze gebruiker worden wel behouden.
  • Ontvangstmail sturen: via deze manier ontvangt de gebruiker een e-mail waarmee hij/zij een nieuw wachtwoord kan instellen.

E-mailadres wijzigen?

Dit is enkel mogelijk door de Support van Silverfin. Om het e-mailadres van een bestaande gebruiker aan te passen die je contact op te nemen met ons via support@silverfin.com of door te klikken bovenaan op "Een Ticket versturen". Vergeet zeker het oude en het nieuwe e-mail adres niet te vermelden.