Waarom zou je documenten privaat willen maken?

Dit is relevant als je de Pulse gebruikt met je klant. Een Pulse-gebruiker kan op het tabblad 'Documenten' alle mappen zien die niet expliciet als 'privaat' zijn gemarkeerd.

Individuele documenten kunnen niet privaat worden gemaakt in Silverfin, maar mappen op het tabblad 'Documenten' kunnen wel 'privaat' worden gemaakt. Daarom, als je niet wilt dat documenten zichtbaar zijn voor jouw klant, moet je ze toevoegen aan een map en ervoor zorgen dat die map privaat is.

In het tabblad 'Documenten' in een dossier zie je alle documenten en mappen die mogelijk al aanwezig zijn:

Verplaats alle niet-toegewezen documenten naar een bestaande/nieuwe map.

- Bestaande map: Vink het aankruisvak naast het/de document(en) aan, klik op 'Acties' -> 'Verplaats selectie' -> selecteer de relevante map

Om een bestaande map als privaat te markeren, ga je naar de geselecteerde map en klik je op 'Acties' -> 'Maak privaat'

- Nieuwe map: dezelfde stappen als hierboven moeten worden gevolgd, maar je moet eerst een nieuwe map toevoegen.

Klik eenvoudig op 'Acties' -> 'Nieuwe map'

Je kan de nieuwe map in dit stadium als 'privaat' markeren.

Alle documenten in een private map zijn niet langer zichtbaar voor je Pulse-klanten!

Bekijk welke mappen al privaat zijn vanaf het tabblad 'Documenten' door te zoeken naar het doorgestreepte oogsymbool: