Indien je over een WingsOnline-licentie beschikt met één of meerdere dossiers (of jouw klant heeft zelf een dossier in WingsOnline), en je wil deze syncen met Silverfin, dan kan er aan Wings gevraagd worden ( via info@wings.be ) om een webservice-user aan te maken.

Deze webservice-user gaat namelijk toegang geven aan Silverfin om de data uit te lezen van WingsOnline.

De credentials ( username + paswoord ) van deze webservice-user dienen dan doorgegeven te worden aan onze helpdesk via de chat of naar support@silverfin.com. Wij maken deze synchronisatie aan voor jou.

Om de gebruikersnaam en paswoord veilig door te geven gebruiken wij de website Pwpush.com.

Uiteraard is het ook mogelijk om andere tools naar jouw voorkeur te gebruiken, zoals bijvoorbeeld: Transfer.pw, Saltify.io, Password.link,...

De username zal steeds beginnen met "WINGSCLOUD\wings88" gevolgd door een nummer. Dit mag je zeker niet verwarren met je eigen gebruikersnaam waarmee ingelogd wordt in de WingsOnline-omgeving!

Als sync-referentie dient de dossiercode gebruikt te worden; deze is in WingsOnline te vinden onder Beheer - Instellingen.