In deze toelichting krijgen onze gebruikers de mogelijkheid om de historiek van het eigen vermogen te gaan detailleren. Automatisch worden door Silverfin de rekeningen 10 t.e.m. 15 opgenomen. Wenst u rekeningen te verwijderen of toe te voegen voor een bepaald dossier: via de # kan u deze wijzigen:

Doelstelling van deze template?

Het doel is om de historiek van het eigen vermogen te gaan detailleren en een aansluiting maken met de boekhoudkundige waarden op het klantendossier.

Om een groene bol te verkrijgen, dien je elke gelinkte grootboekrekening te verklaren. Wanneer alle ingevulde bedragen overeenstemmen met de grootboekrekeningen, verkrijg je een groene bol. Wanneer er geen match is, toont Silverfin een rode driehoek en zal de toelichting niet toegelicht zijn.

Belangrijk om te weten is dat deze toelichting gelinkt wordt/ kan gebruikt worden om de liquidatiereserve te verklaren. Dit doe je door de betreffende 13 rekening te koppelen via de # aan de rechterkant van de toelichting:

Merk wel op dat je de 13 rekening maar 1 keer dient te koppelen in deze template en dus niet aan beide #’s. Let op! Deze toelichting is niet gekoppeld aan de belastingberekening. Hiervoor moet u de template "Liquidatatiereserve" te gaan gebruiken.

Via het paperclip icoontje kunnen onze gebruikers ook de nodige documentering gaan koppelen: