Als je wisselt van boekhoudpakket of van een manuele upload naar automatische synchronisatie, moet je een startdatum voor de synchronisatie selecteren, zodat de gegevens in de vorige boekjaren niet door de synchronisatie worden overschreven.

Als je van de ene synchronisatie naar de andere wilt overschakelen:

Ga naar de pagina 'Dossier bewerken' en selecteer het tabblad 'Sync'. Daar kun je klikken op 'Sync veranderen':

Op de volgende pagina moet je kiezen voor de eerste optie:

Op de volgende pagina kan je selecteren wanneer de nieuwe sync moet beginnen:

De overdrachtsdatum kan alleen vallen bij de start van een nieuw boekjaar. Het is niet mogelijk om van synchronisatie te wisselen op een andere datum.

Als u wilt overschakelen van handmatige naar automatische synchronisatie:

Het wisselen van manueel naar automatisch gebeurt op bijna dezelfde manier als tussen verschillende boekhoudpakketten.

Ga eerst naar 'Dossier bewerken' en naar het tabblad 'sync'. Klik dan op '

Op de volgende pagina moet je voor de eerste optie kiezen:

Op de volgende pagina kan je een startdatum kiezen voor de sync:

Nogmaals, je kan de synchronisatie alleen wijzigen aan het begin van een nieuw boekjaar. Je kan alleen de start van een nieuw jaar selecteren in het dropdownmenu onder 'Nieuwe synchronisatie start vanaf'.