Heeft u een synchronisatiefoutmelding dat u niet zelfstandig kunt oplossen? Welke actie wordt ondernomen, door jou of door ons, hangt af van de specifieke aard van de foutmelding.

Spring direct naar een van de volgende onderwerpen:

Cloud

Zorg ervoor dat je de foutmelding grondig controleert. Verwijst deze foutmelding je door om bepaalde gegevens in de boekhoudsoftware te controleren? Gelieve dit eerst even te controleren in je boekhoudsoftware.

Heb je geen oplossing gevonden of is de foutmelding niet duidelijk voor je? Neem contact op met onze support.

On-Premise of SDK sync

Als je een hinder ondervindt met een On-Premise of SDK-synchronisatie, zal je afhankelijk van de situatie kunnen contact opnemen met jouw IT Partner of met Silverfin Support.

Heb je een lange wachtrij van dossiers die gesynchroniseerd moeten worden en daalt het aantal niet?

De synchronisatieservice op de server zal opnieuw moeten worden opgestart. In deze situatie neem je het beste contact opnemen met je IT-partner, want zij kunnen deze synchronisatieservice op jullie server voor jullie herstarten.

Je mag uiteraard onze Support hiervoor ook contacteren. Dan zal Silverfin Support contact opnemen met jullie IT Partner om toegang te vragen tot jullie server, zodat wij de synchronisatie service kunnen herstarten. Omdat je IT Partner aan de bron van de server zit, raden we je aan hen eerst te contacteren, zodat de service sneller kan herstart worden. Indien zij assistentie nodig hebben, kan jij of je IT Partner nog steeds met ons contact opnemen.

Connection time-out? (Time-out van de verbinding)

"We konden geen verbinding maken met uw server". Dit is meestal een tijdelijke situatie. Probeer na 1 uur opnieuw te synchroniseren.

Welk sync is een On-Premise of SDK-sync?

AdminConsult
Adsolut
Adsolut Kantoorbeheer
Briljant
CegidCloud
CentraalDossierbeheer
DiaClient
ExpertM
KluwerOffice
Oras
Popsy
ProAcc
Sage50
SageBob
SapB1
TopAccount
Venice
VeroCount
Winbooks
Wings

Hoe neem ik contact op met support in verband met een synchronisatie vraag?

Als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen via onze supportpagina door ons de volgende informatie te bezorgen:

- Dossiernaam:

- Kantoornaam:

- Dossier link:

- Foutmelding:

- Screenshot, indien mogelijk:

- Verkeerde cijfers? Laat ons ook weten welke rekening af wijkt, en wat het gewenste resultaat dient te zijn. Voeg als bijlage van je ticket ook zeker een balans en transactiehistoriek toe.

- Indien On-Premise of SDK-sync? Vermeld ook jouw contact gegevens van jouw IT-Partner. Zo beschikken we zeker over de juiste gegevens.

Hoe bezorg ik jullie al deze informatie?

Je kunt boven aan onze supportpagina klikken op "Een ticket versturen". Vul alle nodige informatie in en dien je ticket in.