Horus kan met Silverfin synchroniseren. Om een synchronisatie op te zetten in Silverfin kan je volgend artikel volgen:

Hoe kan ik een synchronisatie opzetten met mijn boekhoudpakket?

Spring onmiddellijk naar het juiste onderwerp:

Hoe kan je bepalen welke transacties gesynchroniseerd worden?

Transacties worden alleen gesynchroniseerd met Silverfin als je ze hebt gevalideerd. Controleer of alle transacties zijn gevalideerd in Horus als niet alle transacties worden gesynchroniseerd.

Screenshot: Transactie staat in dit voorbeeld nog niet verwerkt.

Ik vind mijn privédossiers niet terug tussen de dossiers drop-down in Silverfin. Hoe komt dit?

Privédossiers zijn afgeschermd in Horus waardoor je een nieuwe sync entiteit dient aan te maken met de gegevens van de eigenaar van het dossier. Is deze gebruiker eigenaar van verschillende privédossiers? Dan zal je via deze extra gemaakte sync entiteit toegang hebben to alle dossiers waar deze gebruiker eigenaar van is.