In dit artikel kan je nalezen hoe je als admin gebruiker de vragen in het onderdeel "Diverse inkomsten" kunt configureren. Met andere woorden: je kan ervoor kiezen om in dit onderdeel van de vragenlijst bepaalde vragen niet weer te geven.

Inhoudstafel

Stappen om te Configureren

Stappen om te Configureren

Navigeer naar Sjablooninstellingen

• Ga naar Sjablonen → Dossierconfiguraties → WorkflowconfiguratiesScherm­afbeelding 2024-06-07 om 11.11.38.png
  1. Selecteer Aanslagjaar en Mappinglijst

• Bovenaan het formulier vind je twee selectievelden: Aanslagjaar en Mappinglijst.
      Deze velden bepalen wanneer de configuratie van toepassing is. Eenmaal ingesteld, zullen toekomstige aanslagjaren automatisch de laatste waarden gebruiken van het meest recent aangepaste aanslagjaar. Kies 'geen mappinglijst' , gezien de mapping niet van toepassing is in het persoonlijk dossier.image.png
  2. Velden Configureren

• Onder de selectievelden vind je de configureerbare vragen, in de volgorde waarin ze in de diverse inkomsten voorkomen. Om een vraag uit de vragenlijst te verwijderen, kan je het vakje in de middelste kolom uitvinken. Op die manier zal deze vraag niet meer weergegeven worden bij de diverse inkomsten vanaf het gekozen aanslagjaar.

Deze instelling is van toepassing op alle dossiers. Als informatie voor een uitgeschakelde vraag binnenkomt via de integratie met TOW, zal de vraag opnieuw verschijnen in het betreffende dossier.

Door deze stappen te volgen, kun je de vragen over divers inkomen aanpassen aan de behoeften van je kantoor, wat zorgt voor een gestroomlijnd proces voor toekomstige aanslagjaren.