In dit artikel leggen we uit hoe je gegevens van Kluwer kunt opladen in het onderdeel 'Onroerende goederen & leningen' van de vragenlijst.  Door onderstaande stappen te volgen, zorg je ervoor dat de gegevens correct worden geïmporteerd in Silverfin.

Kluwer-info uploaden in het klantdossier

De volgende stappen moeten worden genomen om de gegevens van Kluwer in Silverfin te importeren:

1. Navigeer naar de vragenlijst en selecteer het onderdeel 'Onroerende goederen en leningen'.
  2. Zorg ervoor dat de PDF van Kluwer binnen het huidige kalenderjaar wordt opgeladen. Silverfin zal deze gegevens uitlezen van deze PDF & zal deze gegevens onderbrengen in de juiste velden in het onderdeel. Scherm_afbeelding 2024-05-31 om 16.32.10.png
Let op! Maximaal 15 panden kunnen tegelijkertijd worden ingelezen. Als je PDF-export meer dan 15 onroerende goederen bevat, splits deze dan op.