Gebruikersrollen AdminPersoneelExterne medewerkerPulse gebruiker

Effectieve communicatie is essentieel voor samenwerking en productiviteit binnen SF. Met de communicatiefunctie kun je moeiteloos berichten uitwisselen, notities maken en taken beheren binnen een dossier. Dit artikel biedt een gedetailleerde handleiding over hoe je communicatie effectief kunt gebruiken, zichtbaarheid kunt beheren en optimaal kunt profiteren van de beschikbare functies.

Inhoudstafel

In SF kun je op verschillende niveaus binnen een dossier communiceren:

• Alle Communicatie Tabblad: Hier vind je een overzicht van alle communicatieactiviteiten in de landingspagina van jouw dossier.

• Communicatie paneel: Je kunt snel toegang krijgen tot specifieke communicatie binnen een dossier door op de knop in de rechterbovenhoek te klikken. Dit opent het cpaneel aan de rechterzijde.

• Specifieke Reconciliatie of rekeningsjabloon: Het is mogelijk om gericht te communiceren over specifieke delen van het werkdossier.

Berichten toevoegen (Notities en Taken)

Je kunt berichten op twee manieren toevoegen:

1. Dossier niveau: Ideaal voor jouw algemene communicatie binnen een specifiek dossier.
  2. Specifieke Reconciliatie of rekeningen: Gedetailleerde communicatie mogelijk met betrekking tot specifieke onderdelen van het werkdossier.

Stappen om een Bericht toe te Voegen:

1. Open de Communicatiemodule: Klik op 'Voeg een bericht toe' en selecteer een 'notitie' of 'taak'.

• Notities: Gebruik voor opmerkingen of het starten van gesprekken.
    • Taken: Wijs taken toe aan gebruikers of groepen, die bijdragen aan de workflow binnen het dossier.
  2. Notities en taken op twee manieren beheren:
    • Huidige Periode: Toont notities of taken voor de huidige periode, handig voor tijdgevoelige herinneringen!
    • Vastgepind: Behoudt zichtbaarheid over alle periodes, met de flexibiliteit om op elk moment uit te schakelen.

Voltooide taken worden gearchiveerd in de "voltooide taken" sectie, die je kunt vinden in de zijbalk.

Mentions en Zichtbaarheid

Berichten kunnen worden gericht met '@' mentions:

• @gebruikersnaam: Stuurt een bericht rechtstreeks naar een individu en verschijnt in hun dossierinbox
  • @extern: Stuurt een bericht naar alle externe gebruikers, inclusief Pulse-gebruikers en externe medewerkers.
  • @intern: Richt een bericht naar interne medewerkers die het bestand volgen.

Standaard Zichtbaarheid:

Berichten zonder specifieke mentions zijn zichtbaar voor alle interne gebruikers, maar genereren geen e-mailmeldingen.

Wat leer je in deze masterclass? (24min27)

• Het nemen van digitale notities en to do's in Silverfin zowel aan rekeningen/toelichtingen als aan specifieke velden
  • Het vermelden van collega's in opmerkingen
  • Het opvolgen van de to-dolijst in Silverfin