Je kan gemakkelijk het dossier van taal veranderen door in de rechterbovenhoek van het scherm het gekleurde vierkantje aan te klikken en vervolgens de gewenste taal aan te duiden.

Dit heeft als gevolg dat de templates en workflows waarin je zal werken in de desbetreffende taal worden gezet. Belangrijk om te weten is dat hierdoor de namen van de rekeningen niet automatisch worden vertaald naar de desbetreffende taal (zie voorbeeld hieronder). In dit voorbeeld werd de taal bijvoorbeeld ingesteld op "Engels". Je kan dus zien dat de templates "Onroerende goederen" en "Vaste activa" in het Engels worden gezet. Ook de titels en subtitels worden in het Engels geplaatst.