Gebruikersrollen  AdminPersoneelExterne medewerkerPulse gebruiker

Met de Interact-functie in Silverfin kun je bepaalde toelichtingen en volledige workflows delen met je klant, en hen de mogelijkheid geven om voorstellen in te vullen in de template. Deze voorstellen stromen niet automatisch door naar de templates zelf; de accountant moet de voorstellen eerst accepteren of weigeren.

Inhoudstafel

Stappen om Interact te Gebruiken

1. Toegang Geven aan de Klant:

• Geef je klant toegang (als Pulse gebruiker) om gegevens in een template of een volledige workflow in te vullen door een to-do te maken waarin je de klant met @ vermeldt.
    • De klant zal deze to-do te zien krijgen in de Pulse.
  2. Klant Voert Gegevens In:

• De klant klikt op "bekijk in context" en vult de benodigde gegevens aan.
    • Na het invullen klikt de klant op "voorstel indienen". Hierbij moet hij verplicht een communicatiebericht terugsturen om de accountant op de hoogte te brengen van zijn aanpassingen.
  3. Accountant Bekijkt en Beoordeelt het Voorstel:

• De accountant ontvangt een melding en kan in de template of de review tab op "voorstel bekijken" klikken.
    • Vervolgens kan de accountant het voorstel aanvaarden, vragen om een wijziging, of weigeren.
  4. Definitieve Gegevens:

• Pas als de accountant het voorstel aanvaardt, worden de ingevulde gegevens van de klant definitief in de template of workflow opgenomen.

Samenvatting

• To-do aanmaken: Maak een to-do en vermeld de klant met @ om hen toegang te geven.
  • Gegevens invullen: De klant vult de gegevens in en dient het voorstel in met een communicatiebericht.
  • Voorstel beoordelen: De accountant bekijkt het voorstel en accepteert of wijzigt het.
  • Definitieve invoer: Gegevens worden pas definitief na acceptatie door de accountant.

Met deze stappen kun je effectief gebruik maken van de Interact-functie in Silverfin om de samenwerking met je klanten te optimaliseren, zowel voor specifieke toelichtingen als volledige workflows via de review tab.